Søndag d. 21. august 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Karen Blauenfeldt Dam

Jesus er ikke bare skuffet, nej i dag er Jesus ligefrem vred!
Vred over lunkenhed og ugidelighed og dovenskab og det er svært ikke at føle sig bare en lillebitte smule ramt her i sommervarmen.
Men måske ligger der under vreden en fortvivlelse over spildt liv? og en medfølelse med os, der spilder og fortaber og kan gå så grueligt fejl af det hele.  Kom og bedøm selv!
Vi skal "love den Herre" og møde ham med sang, psalter og harpe, giv klang! og synge om Talsmanden som på jorderige bedst kan udsige hvad vi evigt trænger til. Efter prædikenen mindes vi om at både Sorrig og glæde er en del af ethvert menneskeliv, men også at det hele ender godt hos vor Herre Gud: for op skal rinde som solen skinne, Guds Rige.