Koncert

Søndag d. 26. februar 2023, kl. 16:00
gratis entre

Vi glæder os til at byde jer velkommen til koncert for to sopraner og klaver i Ringe Kirke. Koncerten står i forårets tegn, og I vil under koncerten tages med på en rejse gennem Europa, hvor I introduceres til en række europæiske forårssange; blandt andet kendte, franske operaduetter, sprudlende tyske lieder samt smukke nordiske sange. Vi håber, at koncerten således kan bringe jer i forårsstemning. Medvirkende: Sopraner: Laura Grinderslev og Rachel Osted Pianist: Miriam Månsson Laura er uddannet ved Sjællands Kirkemusikskole med sang, Rachel er den del af den Jyske Operas talentprogram for unge og Miriam er organist ved Christianskirken i Aarhus og har hele livet dygtiggjort sig på klaver. Laura og Rachel har begge sunget i Ringe Kirkes kor i 10 år og har derigennem været en del af Syddansk Akademi for Klassisk Sang.