Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Duo Askou/Andersen

Dato
Onsdag d. 17. januar 2024, kl. 19:30
Sted
Ringe kirke, Kirkepladsen 4, 5750 Ringe

DUO ASKOU // ANDERSEN spiller et stemningsfuldt program med udgangspunkt i deres album Vinterens Stemme med nordiske sange, salmer og folketoner. Vi nærmer os vinterens vendepunkt, Kyndelmisse, og et par fællessange med tilknytning hertil har også fundet vej til aftenens program.

Hanne Askou, violinist og accordeonist Frode Andersen, har arbejdet intenst sammen og spillet koncerter over hele landet siden 2010. Duoens repertoire dækker en lang musikhistorisk periode og spreder sig over mange genrer: fra barokmusik og folkemusik over klassiske standardværker og populærmusik til nyskrevet kompositionsmusik.

Uanset genren, er kendetegnet og ambitionen altid den sammensmeltende klang fra de to forskellige typer instrumenter, høj præcision i det tætte sammenspil samt virtuos og opfindsom instrumentbehandling og repertoirevalg.

Duoen har givet koncerter i hele Danmark, samt i Estland, Letland, Tyskland og Italien med dansk musik på repertoiret. De har optrådt i DR Koncerthuset sammen med DR Pigekoret og dets chefdirigent Phillip Faber.

De er særligt kendte for deres uhøjtidelige men informative formidlende koncertformater om emner som fx Carl Nielsen, Kai Normann Andersen og digteren Jens Rosendal.

Duo Askou//Andersen har udgivet tre meget anmelderroste album i eget navn samt medvirker på indspilningen af Bo Gunges 12 Studies på Dacapo Records.

Læs mere på: www.askouandersen.dk

Følg med på Facebook & Instagram: @duoaskouandersen