Pigekor

Mandag d. 9. august 2021, Kl. 17:30 til kl. 19:00
Kirsten
Det er gratis at deltage

Ringe kirkes Pigekor øver hver mandag. Pigerne er ansat til at synge i kirken hver søndag. De er delt op i 2 hold, der synger på skift. De synger årligt til 2 koncerter i kirken og har mange koncerter ud af huset, mest kirkekoncerter men har også mange andre sjove opgaver. Har sunget flere gange i fjernsynet, lavet musikvideo, indspillet Cd'er m.m. Pigerne får et gratis solosangsforløb ved Lise Bech Bendix. Efteråret 2022 byder på en korrejse til London. Desuden deltager de i workshops og korstævner.

Koret består af max. 20 sangere og man skal til en optagelsesprøve for at være med. Kontakt Kirsten på tlf: 51858255 eller mail: organist@ringekirke.dk for at høre nærmere.