Begivenheden har allerede fundet sted.

Søndag d. 7. februar 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Karen Blauenfeldt Dam

Nogle gange er det ikke kun dumt at have jord i hovedet!
Søndagens evangelium handler om en meget gavmild og generøs bondemand, der sår sit korn til højre og venstre, selv dér hvor det knapt kan gro. Sådan strør Gud om sig med sit rige, og derfor ligger det åbent for enhver der vil tage imod. Det kan godt være svært at forstå at vi hverken kan eller skal gøre os fortjente til Hans kærlighed. Men "de vises visdom vil jeg ødelægge, de kloges klogskab vil jeg tilintetgøre" hører vi også Paulus citerer.
Det eneste vi kan gøre er at tage imod. Det vokser jo alligevel medens vi sover.
Dagens navn er seksagesima søndag, fordi der nu er 60 dage til påske, som vi nemlig er godt i gang med at tælle ned til.
vi skal synge DDS 392 Himlene herre og DDS 154 En bondemand går ud at så