Open by Night

Fredag d. 27. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Lene Kjær Andersen

Ved Open by Night inviterer også Ringe kirke indenfor og medlemmer af menighedsrådet byder på en kop kaffe eller the i våbenhuset. Kl. 19.30 til ca. 20.00 synger Ringe kirkes gospelkor, derefter er kirken oplyst udelukkende af levende lys. Kl. 21.00-21.25 vil der være meditativ musik og hele aftenen er man velkommen til at komme og gå, som man har lyst. Kl. 21.30 er der en aftenandagt og kl. 22.00 lukker kirken. Der plejer at være rigtig mange folk i kirken denne aften, hvor det er muligt at opleve kirkerummet på en helt ny og anderledes måde. Hvad der lægges i kirkens bøsser denne aften går ubeskåret til sognets julehjælp.