Gospelkor, sæsonstart

Mandag d. 16. august 2021 (hele dagen)

Gospelkoret starter op for ny sæson.

Så er sæsonen tæt på at gå i gang og vi glæder os alle utroligt meget til at synge sammen igen og mærke det fællesskab vi har savnet så længe.

Går du med en sangfugl i maven så er der mulighed for at komme og prøve det af sammen med gospelkorets mange sangglade kormedlemmer de første 3 gange , inden du melder dig til.

Vi starter sæsonen på Ryslinge Friskole mandag d. 16/8 kl. 19.00

Ringe Kirkes Gospelkor synger hver mandag fra 19.30 – 21.30 i Ringe kirke kun afbrudt af en hyggelig kaffe/te pause .Man skal selv medbringe kaffe og kage.

Koret ledes af Anders Gustavsen–Sprotte som kendetegnes som en erfaren herre indenfor gospelverdenen. Han er faglig dygtig og har god undervisningserfaring og er en meget entusiastisk og energifyldt dirigent.

En koraften med Ringe Kirkes Gospelkor er et skønt boost af glæde, liv og et stort engagement.

Der er to sæsoner om året Jan – Juni  og  Aug. – Dec.

Repertoiret spænder bredt fra groovy moderne R & B Gospel til gode gamle spirituals og intense ballader.

Til vores koncerter akkompagneres koret af en pianist .

Det er med til at give koncerterne den livsglæde, sjæl og energi som gospelmusikken kendetegnes ved.

Har man lyst til at læse mere om koret kan man gå ind på korets hjemmeside www.rk-gospel.dk

Vi glæder os til at møde dig.